Utstilling

Dogs4All er Skandinavias største hundemesse, og her får du hvert år se fantastiske hundeshow (inkludert valpeshow). I tillegg får du sett flere foredrag, møtt utallige forskjellige raser, observert NM i «sitt og bli», og mye mer. Du kan godt ha med din egen hund, men dette er ikke en forutsetning. Det er svært mye å lære på Dogs4All, og du er velkommen enten du har hund eller ikke (du skal imidlertid være forsiktig med å ha med deg katt).

Stabijhoun populær

Medlemmer av Norsk Stabijhoun Klubb har de siste årene hatt glede av å kunne representere stabijhoun på denne messen, og siden rasen er såpass sjelden er det ikke rart den tiltrekker seg nysgjerrige som vil vite mer om denne noe obskure hunden. Dogs4All holdes i Lillestrøm, og medlemmer fra klubben drar dit under messen for å sette opp stand. En vakker rase som stabijhoun er det ikke rart at mange vil hilse på.

For de som ønsker å stille ut en hund finnes det en produktkatalog det kan bestilles forskjellige ting fra. Her snakker vi møbler, standutstyr, Internett, blomster, fotografering, messepersonell, disker, tepper, strøm og lys, vann og avløp, etc. Det går an å booke stands på forhånd, hvilket gir klubber og andre interessegrupper den perfekte anledning til å stille ut. Det blir spennende å se i hvor stor grad stabijhoun vil bli representert i fremtiden.

Ta en tur innom https://www.stabijhoun.no for å se en oversikt over norske eksemplarer av rasen stabijhoun som har gjort det bra på utstillinger. Foruten utstilling kan du sjekke ut kategorier som valpeshow, blod- og ferskspor, nosework, rallylydighet, lydighet, agility, jaktprøver og RIK/IPO. Norsk Stabijhoun Klubb har generelt meget god oversikt over norske eksemplarer sine meritter, og loggfører de forskjellige showene. Les også bloggen deres for å vite mer om nylige og eldre hendelser.